Αρχική σελίδα Νέα Ανακοινώσεις Δημοσιεύσεις Δραστηριότητες Σύνδεσμοι Η Βιόσφαιρα
Wildlife Photography by Iordanis Stavridis

Αντικύθηρα. Η παρακολούθηση των πουλιών

Τα πουλιά και οι βιότοποι της Νάξου

Δράσεις ενίσχυσης της απασχόλησης ανέργων με την ενεργό συμμετοχή Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) – Β’ Κύκλος
Η παρούσα έκδοση έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος «Δράσεις ενίσχυσης της απασχόλησης ανέργων με την ενεργό συμμετοχή Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) – Β’ Κύκλος». Οι ενέργειες συγχρηματοδοτούνται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας.

 

Στόχος της ΒΙΟΣΦΑΙΡΑΣ είναι να συμβάλλει στη διατήρηση της βιοποικιλότητας, μέσω της αρμονικής συνύπαρξης ανθρώπου και φύσης.

Επιλέξατε την ενότητα....


Η Βιόσφαιρα


Η Βιόσφαιρα είναι μια μη κυβερνητική μη κερδοσκοπική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1999. Η αποστολή της είναι να συμβάλει στη βιώσιμη συνύπαρξη των ανθρώπων με τη φύση, ανάπτυξη σχεδίων δράσης και σχεδίων ελέγχου και διάδοση γνώσης.

Η επιστημονική ομάδα της Βιόσφαιρας περιλαμβάνει εμπειρογνώμονες στην οικολογία, τη διαχείριση άγριας φύσης και τα ζητήματα βιοποικιλότητας με εμπειρία στις δραστηριότητες ελέγχου για τις μετρήσεις ειδών και βιοποικιλότητας.

Στα προγράμματά της χρησιμοποιεί επίσης εξωτερικούς συνεργάτες από διάφορες ειδικότητες και νεώτερους επιστήμονες.

Συμμετέχει σε διάφορα Ευρωπαϊκά και εθνικά χρηματοδοτούμενα προγράμματα και πραγματοποιεί μελέτες και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Η Βιόσφαιρα

 
 
Βιόσφαιρα
   
   
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου τoυ http://www.biosfaira.org, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993, σχετική Οδηγία Ε.Ε. 29/2001/EC και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
© BIOΣΦΑΙΡΑ 2009 | Όροι Χρήσης
Κατασκευή Mindwind.gr | Διαχείριση Περιεχομένου Mindwind.co | Συνεργασία Web Premium Links